Online tilbud

Den tilsandede kirke

Læs info-tavlen ved

"Den tilsandede kirke" og prøv Woop-jagten bagefter

Sæby Kirkes fortællinger

Book evt. vores tilbud "Kristendom i billeder" og prøv Woop-jagten omkring kirken bagefter

Interaktive sider

Interaktive sider kommer i fremtiden.

Bl.a.

"(V)interaktiv etik" som kommer til vinter.

I løbet af skoleåret kommer vores Youtube-kanal, hvor man blandt andet vil kunne se  stop-motion-film.

Screenshot_20210617-111347_Woop App.jpg

Sæby Kirke

Woop-jagt

Den smukke Skt. Mariæ Kirke er resten af et stort firefløjet karmelitterkloster fra 1470. Kirken er kendt for sine fine kalkmalerier fra begyndelsen af1500-tallet, der fremstiller Maria forældres historie.

Omkring 1460 fik byen et kloster, Mariested Kloster, og en kort overgang blev byen kaldt "Mariested". Munkene på klostret sluttede sig til Karmeliterordenen og Mariested Kloster fungerede nu som omdrejningspunkt i en økonomisk og aktivitetsmæssig fremgang for Sæby-området.

(danmarks-kirker.dk)

Woop-jagten er tilpasset, så den passer med vores tilbud "Kristendom i billeder", men kan frit benyttes af alle.

Den tilsandede kirke: Woop-jagt.

Download appen på Google Play eller App Store

"I klitterne vest for Skagen by står tårnet af den gamle sognekirke, den middelalderlige Sct. Laurentius kirke, i dag kendt som ’Den tilsandede kirke’. I fire hundrede år samlede den menigheden, indtil sandflugten lagde sig hen over kirkevej og kirkegård og forfaldet satte ind, så man i 1795 så sig nødsaget til at ophøre med at holde gudstjeneste, og kirken blev lukket."

(Naturstyrelsen)

Ved besøg ved "Den tilsandede kirke" kan man finde vores Woop-jagt. Læs info-tavlen ved kirken og foretag herefter denne jagt.

Sæby Kirkes fortællinger:

Woop-jagt. Download appen på Google Play eller App Store

Screenshot_20210708-112541_Woop App.jpg

Interaktive sider

Kommer i fremtiden. Hold øje med siden!