Historien om den allerførste jul

13. december, kl. 10.30 Abildgård Kirke

• 1 time
  • Abildgårdsvej

LUKKET FOR BOOKING. MAX ANTAL OPNÅET! Den 13. december kl. 10.30 inviterer vi til et anderledes julearrangement med skuespiller Jens Jødal fra Kirketeateret. Fortælle- og bugtalerteater med to dukker i rollerne som hhv. Josef og engel/Jesusbarn. En udlægning af juleevangeliet, hvor tingene ikke helt går, som skuespiller Jens Jødal lægger op til, fordi de to bugtalerdukker har hver deres idé om, hvordan den historie skal fortælles ... Tilskuerne er en aktiv del af forestillingen på flere måder: både på scenen og ved at synge med på ”Et barn er født i Betlehem” og i afslutningen med en ”Juleevangelie-rap”, hvor børn og voksne er med på omkvædet. En anderledes, humoristisk og finurlig version af juleevangeliet – eller historien om verdens første jul. Alderstrin: 0. til 5.klasse Varighed: 50 min. Bemærk: Skolerne sørger selv for transport til og fra.

• Abildgård Kirke, Abildgårdsvej, Frederikshavn, Danmark