(V)interaktiv etik

Interaktiv side (start februar)

• 3 timer
  • Online - skolen modtager et link

I løbet af vinteren (start februar) vil der være udarbejdet en interaktiv side, hvor eleverne føres igennem et etisk forløb. De vil gennem siden få et indblik i de etiske former, den historiske baggrund for etikkerne, hvorefter de vil skulle træffe nogle etiske valg. I de mørke, kolde og våde vintermåneder er det smart at kunne blive ført gennem en rejse via computeren med video, lyd, læsning og egen stillingtagen. De vil opnå en god, solid viden i pligtetik, nytteetik og dydsetik, den historiske baggrund for disse, hvorved de også vil blive sat i relief til bibelske lignelser. Siden er hovedsagelig tænkt som et brugbart indslag i kristendomsundervisningen i overbygningen og vil ydermere give en god ballast til Folkeskolens prøve i kristendom. Ved at benytte siden, opnår eleverne den nødvendige kendskab til etikkerne. Klasse: Overbygningen Områder: Etik og livsfilosofi, kristendom Projektperiode: Udkommer ca. januar (følg med på fskolekirke.com)

5.sal Silovej 8, Frederikshavn, Danmark